www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Watcha Clan, Le Bastion

Le Bastion

 

 Artista: Watcha Clan

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Welcome au Sahara 0:39
Limu 3:55
Heat wave (featuring Jamalski) 4:26
Un monde de farce 0:54
A coups de sampler 3:40
Les cocottes 1:04
Diaspora dub 4:28
La patera 5:38
Le bastion 5:12
Paterafro 1:51
On est pas lā pour rigoler 3:52
So high remix 5:55
L'ivresse des profondeurs 4:31
Fatma style 3:39
Radio rebel 6:39
Boumari (souvenirs d'Algérie) 6:33

 Discografia: Watcha Clan

Live au cabaret Rouge · Live au cabaret Rouge
  2001 - EP
 
Nomades A.K.A. · Nomades A.K.A.
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Le Bastion · Le Bastion
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live Injection · Live Injection
  2006 - Ālbum
 
Diaspora Hi-Fi · Diaspora Hi-Fi
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Diaspora Remixed · Diaspora Remixed
  2009 - Remixes
  comprar en iTunes
Radio Babel · Radio Babel
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Watcha Clan

Balkan Beats, Vol. 3 · Balkan Beats, Vol. 3
  2008 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame