www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Daniele Sepe, Lavorare Stanca

Lavorare Stanca

 

 Artista: Daniele Sepe

 Any de publicació: 1998

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 Zompa chi puō
2 Vinum bonum
3 Black market
4 Lavora et produci
5 Storia della musica popolare
6 Storia dell'Europa contemporanea
7 Kanonen song
8 Ederlezi
9 Lavorare stanca 1.
10 Lavorare con lentezza *
11 Lavorare con lentezza**
12 Tengo na voglia
13 Lavorare stanca 2.
14 Amuri e dinaru
15 Quanno nasciste tu
16 Serenata alla carpinese
17 Tarantella calabrese
18 Angeli e diavoli

 Discografia: Daniele Sepe

Malamusica · Malamusica
  1990 - Ālbum
  comprar en iTunes
L'Uscita dei Gladiatori · L'Uscita dei Gladiatori
  1991 - Ālbum
 
Play Standards and More · Play Standards and More
  1992 - Ālbum
 
Vite Perdite · Vite Perdite
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Spiritus Mundi · Spiritus Mundi
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Viaggi Fuori dai Paraggi · Viaggi Fuori dai Paraggi
  1996 - Ālbum
 
Lavorare Stanca · Lavorare Stanca
  1998 - Ālbum
 
Totō Sketches · Totō Sketches
  1999 - Ālbum
 
Conosci Victor Jara? · Conosci Victor Jara?
  2000 - Ālbum
 
Truffe & other Suriellett' vol. 1 · Truffe & other Suriellett' vol. 1
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Jurnateri · Jurnateri
  2001 - Ālbum
 
Senza Filtro · Senza Filtro
  2002 - Ālbum
 
Anime Candide · Anime Candide
  2003 - Ālbum
 
Truffe & other Suriellett' vol. 2 · Truffe & other Suriellett' vol. 2
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Nia Maro · Nia Maro
  2004 - Ālbum
 
Una banda di pezzenti · Una banda di pezzenti
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Suonarne 1 per educarne 100 · Suonarne 1 per educarne 100
  2006 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Daniele Sepe

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana · Folkabbestia: 25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Cattivi Guaglini · 99 Posse: Cattivi Guaglini
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame