www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Las Manos de Filippi, Las Manos Santas van a Misa

Las Manos Santas van a Misa

 

 Artista: Las Manos de Filippi

 Any de publicació: 2000

 Tipus: EP

 Track list:

01 - Aleluya
02 - Quarra-Chino
03 - Las Tetas de Batato
04 - Biblias
05 - Cristo Dios
06 - Jesus , El de la Cruz

 Discografia: Las Manos de Filippi

Reir por no llorar · Reir por no llorar
  1996 - Ālbum
 
Arriba las manos, esto es el Estado · Arriba las manos, esto es el Estado
  1998 - Ālbum
 
Las Manos Santas van a Misa · Las Manos Santas van a Misa
  2000 - EP
 
Hasta las Manos · Hasta las Manos
  2002 - Ālbum
 
Fiesta Seņores · Fiesta Seņores
  2005 - Live
 
Control Obrero · Control Obrero
  2007 - Doble ālbum
 
Los Métodos Piqueteros · Los Métodos Piqueteros
  2008 - Best Of
 
La Calesita de Mamanis · La Calesita de Mamanis
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Las Manos de Filippi

Alta Tensión · Alta Tensión
  1995 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame