www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Lamplighter

 

 Artista: Tomás Tomás

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Àlbum

 Discografia: Tomás Tomás

Lamplighter · Lamplighter
  2003 - Àlbum
 
Múnbút Múnbút · Múnbút Múnbút
  2003 - Àlbum
 
Ignorant Mob Ignorant Mob · Ignorant Mob Ignorant Mob
  2004 - Àlbum
 
Cada Jueves Dos · Cada Jueves Dos
  2006 - Àlbum
 
Basura Brillante · Basura Brillante
  2007 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Tomás Tomás

RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame