www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Tryo, Ladilafe

Ladilafe

 

 Artista: Tryo

 Any de publicació: 2012

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Greenwashing (02:55)
02. Ladilafé (04:10)
03. Nous génération (02:50)
04. Brian Williamson (03:38)
05. Pas banal (03:25)
06. Printemps arabe (04:00)
07. Un jugement sans appel (02:28)
08. Marine est là (03:20)
09. Boulawa (02:40)
10. C’est un vent (03:39)
11. Quand la nuit devient blanche (03:08)
12. Mourir la mort (02:51)
13. Joe le trader (03:25)
14. J’ai décidé d’écrire des D (04:05)
15. Les anciens (04:38)
16. Du cinéma (03:06)

 Discografia: Tryo

Mamagubida · Mamagubida
  1998 - Live
  comprar en iTunes
Faut qu'ils s'activent · Faut qu'ils s'activent
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Grain de Sable · Grain de Sable
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
De Bouches ā Oreilles · De Bouches ā Oreilles
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Tryo fęte ses 10 ans - Le spectacle · Tryo fęte ses 10 ans - Le spectacle
  2006 - Live
  comprar en iTunes
Ce Que L'on Sčme · Ce Que L'on Sčme
  2008 - Ālbum
 
Ladilafe · Ladilafe
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Tryo

Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II · Tolerance Double Zero vol.II
  2002 - Doble recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - Àlbum
 
Africa Wants To Be Free! · Africa Wants To Be Free!
  2005 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame