www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

99 Posse, La vida que vendrá

La vida que vendrá

 

 Artista: 99 Posse

 Any de publicació: 2000

 Discogràfica: BMG

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Comincia Adesso
2. Sfumature
3. Anguilla
4. All'antimafia
5. Esplosione Imminente
6. Sub
7. Yankee Go Home
8. Comuntwist
9. Some Say This Some Say That
10. Una Donna
11. Canto R' 'O Putatore
12. Povera Vita Mia
13. Scelta
14. Pueblo Unido

 Discografia: 99 Posse

Rafaniello & salario garantito · Rafaniello & salario garantito
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Curre Curre Guagliō · Curre Curre Guagliō
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Cerco Tiempo · Cerco Tiempo
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Corto Circuito · Corto Circuito
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
La vida que vendrá · La vida que vendrá
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
NA 99 10ē · NA 99 10ē
  2001 - Doble Best Of / Live
  comprar en iTunes
Cattivi Guaglini · Cattivi Guaglini
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: 99 Posse

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame