www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Eskorzo, La Sopa Boba

La Sopa Boba

 

 Artista: Eskorzo

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: Tralla

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. La Marabunta 2:23
2. Cabeza Abajo 4:02
3. Pinta La Pared 3:03
4. El Roto 4:57
5. Hijos Del Agobio 3:12
6. La Orquesta Bomba 3:24
7. Sebulom 4:22
8. Uno Más Uno 4:39
9. Mamá 2:50
10. El Sicario 3:54
11. Mala Conciencia 3:57
12. Somos Pobres 3:49

 Discografia: Eskorzo

Yerbagüena · Yerbagüena
  1998 - Senzill
 
Mundo Bullanga · Mundo Bullanga
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Senzill
 
La Sopa Boba · La Sopa Boba
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Compás de los Vinagres · Al Compás de los Vinagres
  2003 - EP
 
El Árbol de la Duda · El Árbol de la Duda
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ruido · Ruido
  2004 - Senzill
 
Paraisos Artificiales · Paraisos Artificiales
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
El Encanto de lo Irreverente · El Encanto de lo Irreverente
  2012 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Eskorzo

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Son de Nadie · Son de Nadie: Son de Nadie
  2004 - Maqueta
 
La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica · La Selva Sur: La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Las Bases del Razonamiento · Sonido Vegetal: Las Bases del Razonamiento
  2013 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame