www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Sergent Garcia, La Semilla Escondida

La Semilla Escondida

 

 Artista: Sergent Garcia

 Any de publicació: 2003

 Discogràfica: Virgin

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Que Me Pongan Donde Hay
2. Long Time
3. Revolucion
4. El Asalto
5. Mi Ultima Voluntad (Tonite)
6. L'équilibre Est Fragile
7. El Regreso
8. Nada Tiene Final
9. Que Corra La Voz
10. Herencia Africana
11. Yo Se Que Te Gusta
12. Tu No Sabes Na'
13. Poetas
14. Viva La Felicidad

 Discografia: Sergent Garcia

Viva El Sargento · Viva El Sargento
  1997 - Ālbum
 
Un Poquito Quema'o · Un Poquito Quema'o
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sin Fronteras · Sin Fronteras
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Viva El Sargento · Viva El Sargento
  2003 - Reediciķ
  comprar en iTunes
La Semilla Escondida · La Semilla Escondida
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Long Time · Long Time
  2003 - Senzill
  comprar en iTunes
Best Of · Best Of
  2004 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Máscaras · Máscaras
  2006 - Ālbum
 
Cumbiamuffin · Cumbiamuffin
  2009 - EP
 
Una y otra vez · Una y otra vez
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Sergent Garcia

It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Fiesta del Mundo · Celestina: Fiesta del Mundo
  2003 - Àlbum
 
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame