www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Lila Downs, La Sandunga

La Sandunga

 

 Artista: Lila Downs

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. La Sandunga
2. Pobre Changuita
3. Naila
4. Tengo Miedo De Quererte
5. Un Poco Mas
6. Sabor A Mi
7. Ofrenda
8. La Llorona
9. Yunu Yucu Ninu
10. Cancion Mixteca
11. Pinotepa
12. El Venadito
13. Perfume De Gardenias
14. La Malagueņa
15. Besame Mucho

 Discografia: Lila Downs

La Sandunga · La Sandunga
  1999 - Ālbum
 
Tree of Life · Tree of Life
  2000 - Ālbum
 
Border / La línea · Border / La línea
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Una Sangre / One Blood · Una Sangre / One Blood
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Cantina / Entre copa y copa · La Cantina / Entre copa y copa
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Lotería Cantada · Lotería Cantada
  2006 - DVD
 
Lila Downs: Live Session · Lila Downs: Live Session
  2006 - EP Live
  comprar en iTunes
Ojo de Culebra · Ojo de Culebra
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame