www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Bersuit Vergabarat, La Revuelta

La Revuelta

 

 Artista: Bersuit Vergabarat

 Any de publicació: 2012

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Cambiar el alma
02. No te olvides
03. Así es
04. Dios te salve
05. Es sólo una parte
06. La serpiente
07. El motor
08. Santa Cecilia
09. En el muelle
10. Cargamos
11. Afónico
12. La Revuelta

 Discografia: Bersuit Vergabarat

Y Punto · Y Punto
  1992 - Ālbum
 
Asquerosa Alegría · Asquerosa Alegría
  1993 - Ālbum
 
Don Leopardo · Don Leopardo
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Libertinaje · Libertinaje
  1998 - Ālbum
 
Hijos del Culo · Hijos del Culo
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
De la Cabeza con Bersuit · De la Cabeza con Bersuit
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Lo que se es) · La Argentinidad al Palo (Lo que se es)
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Se es) · La Argentinidad al Palo (Se es)
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Testosterona · Testosterona
  2005 - Ālbum
 
Bersuit? · Bersuit?
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
La Revuelta · La Revuelta
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Bersuit Vergabarat

20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Estamos todos en la trampa · Guachupé: Estamos todos en la trampa
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame