www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Manu Chao, La Radiolina

La Radiolina

 

 Artista: Manu Chao

 Col·laboracions destacades:

· Tonino Carotone

 Any de publicació: 2007

 Discogràfica: Because Music

 Tipus: Àlbum

 Escolta'l en la ràdio del Chango:

· Rainin in Paradize (3m52s)

 Track list:

1/ 13 Días
2/ Tristeza Maleza
3/ Politik Kills
4/ Rainin In Paradize
5/ Besoin de la Lune
6/ El Kitapena
7/ Me Llaman Calle
8/ A Cosa
9/ The Bleedin Clown
10/ Mundorévès
11/ El Hoyo
12/ La Vida Tómbola
13/ Mala Fama
14/ Panik Panik
15/ Otro Mundo
16/ Piccola Radiolina

BONUS TRACKS

17/ Y Ahora Qué ?
18/ Mama Cuchara
19/ Siberia
20/ Soñe Otro Mundo
21/ Amalucada Vid

A la venda a partir del 3 de setembre

 Discografia: Manu Chao

Clandestino · Clandestino
  1998 - Àlbum
 
...Próxima Estación... Esperanza · ...Próxima Estación... Esperanza
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Radio Bemba Sound System · Radio Bemba Sound System
  2002 - Live
  comprar en iTunes
Babylonia en Guagua · Babylonia en Guagua
  2002 - DVD
 
Siberie M'Etait Contéee · Siberie M'Etait Contéee
  2004 - EP
 
Siberie M'Etait Contéee · Siberie M'Etait Contéee
  2004 - CD + Llibre
 
Rainin in Paradize · Rainin in Paradize
  2007 - EP
 
La Radiolina · La Radiolina
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Politik Kills · Politik Kills
  2008 - Remixes
  comprar en iTunes
Baïonarena · Baïonarena
  2009 - Doble CD + DVD
 

 Col·laboracions destacades: Manu Chao

Gora Herria · Negu Gorriak: Gora Herria
  1991 - EP
 
Dale Aborigen · Todos tus Muertos: Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 
Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30 · Negu Gorriak: Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30
  1994 - Live
 
O Samba Poconé · Skank: O Samba Poconé
  1996 - Àlbum
 
Automatik Kalamity · Anouk: Automatik Kalamity
  1997 - Àlbum
 
El Poder de Machín · Amparanoïa: El Poder de Machín
  1997 - Àlbum
  comprar en iTunes
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Identities · Idir: Identities
  1999 - Àlbum
  comprar en iTunes
Feria Furiosa · Amparanoïa: Feria Furiosa
  1999 - Àlbum
 
Me Cago en el Amor · Tonino Carotone: Me Cago en el Amor
  1999 - Senzill
  comprar en iTunes
Brazuca Matraca · Wagner Pá & Brazuca Matraca: Brazuca Matraca
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Digital Mestizo · Digital Mestizo
  2001 - Doble recopilatori
 
Los Guachos · Karamelo Santo: Los Guachos
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Dimanche à Bamako · Amadou & Mariam: Dimanche à Bamako
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Ma Yela · Akli D: Ma Yela
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
A Per Loca · A Per Loca
  2006 - Recopilatori
 
pA/Ris-Casbah · El Gafla: pA/Ris-Casbah
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Cacería · Go Lem System: Cacería
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Carrer! · La Pegatina: Al Carrer!
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Ciao Mortali · Tonino Carotone: Ciao Mortali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Checkpoint Rock · Checkpoint Rock
  2009 - Banda Sonora
 
Ça Chante · Smod: Ça Chante
  2009 - EP
 
Smod · Smod: Smod
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Radar FM 1999.2013 · Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
  2013 - Remixes
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame