www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

La Kinky Beat, La Kinky Beat - demo & remixes

La Kinky Beat - demo & remixes

 

 Artista: La Kinky Beat

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Maqueta

 Track list:

DEMO     

1. Maria Maria    3m14s
2. P. sin B. 3m53s
3. Tabaco y Ron 4m04s
4. Oyoyo 4m19s
5. My Lover 4m29s

REMIXES   

6. Oyoyo (roña y uña) 4m29s
7. Tabaco y Ron (chalart 58) 5m04s
8. Maria (donato) 4m53s
9. My Lover (albert) 3m04s
10. Tabaco y Ron (rude) 5m40s

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: La Kinky Beat

La Kinky Beat - demo & remixes · La Kinky Beat - demo & remixes
  2004 - Maqueta
 
Made in Barna · Made in Barna
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
RMXMadeInBarna · RMXMadeInBarna
  2005 - Remixes
  comprar en iTunes
One More Time · One More Time
  2006 - Ālbum
  comprar en RadioChango | iTunes
04-06 · 04-06
  2007 - Recopilatori
 
Karate Beat · Karate Beat
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Remixes by Zion Train & Mad Professor · Remixes by Zion Train & Mad Professor
  2009 - Senzill
 
Massive Underground · Massive Underground
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: La Kinky Beat

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
Recording · Chalart58: Recording
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
For Ever · Fufü-Ai: For Ever
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Boom Bastard · Electroputas: Boom Bastard
  2010 - Àlbum
 
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ex-cusas · Brujo: Ex-cusas
  2010 - EP
  comprar en RadioChango
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame