www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Modena City Ramblers, La Grande Famiglia

La Grande Famiglia

 

 Artista: Modena City Ramblers

 Any de publicació: 1996

 Discogràfica: PolyGram

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Clan Banlieue
2. Grande Famiglia
3. Canzone Della Fine del Mondo
4. Santa Maria del Pallone
5. Aquilone Dei Balcani
6. Lucertole del Folk
7. Giro di Vite
8. Mondina
9. Al Dievel
10. Fabbricante Dei Sogni
11. Banda del Sogno Interrotto
12. Locomotiva
13. Unica Superstite
14. Fola dal Magalas
15. Strada
16. Mia Gente

 Discografia: Modena City Ramblers

Combat Folk · Combat Folk
  1993 - Maqueta
 
Riportando tutto a casa · Riportando tutto a casa
  1994 - └lbum
 
La Grande Famiglia · La Grande Famiglia
  1996 - └lbum
 
Terra e LibertÓ · Terra e LibertÓ
  1997 - └lbum
 
Cent'anni di Solitudine · Cent'anni di Solitudine
  1998 - EP
 
Raccolti · Raccolti
  1998 - Live
 
Fuori Campo · Fuori Campo
  1999 - └lbum
 
L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers · L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers
  1999 - EP
 
Radio Rebelde · Radio Rebelde
  2002 - └lbum
 
Modena City Remix · Modena City Remix
  2003 - Remixes
 
Gocce · Gocce
  2003 - EP
 
íViva la Vida, Muera la Muerte! · íViva la Vida, Muera la Muerte!
  2004 - └lbum
 
Appunti Partigiani · Appunti Partigiani
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Dopo il lungo inverno · Dopo il lungo inverno
  2006 - └lbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  2008 - Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame