www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Karamelo Santo, La Gente Arriba

La Gente Arriba

 

 Artista: Karamelo Santo

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. El ritmo indecente
02. Papa noah
03. Hay un diablo
04. El alcatraz
05. What wonderful world
06. Mi plantita chiquita
07. Pon la gente arriba
08. Barajas
09. La suerte dub
10. Yo a tu casa no voy
11. El mejor
12. La vida con su furia
13. Estaría mejor

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Karamelo Santo

Baila Gordito · Baila Gordito
  1993 - EP
 
La Kulebra · La Kulebra
  1995 - Ālbum
 
Perfectos Idiotas · Perfectos Idiotas
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Los Guachos · Los Guachos
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Haciendo bulla · Haciendo bulla
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Karamelo Santo 95-06 · Karamelo Santo 95-06
  2006 - DVD + CD
  comprar en iTunes
La Gente Arriba · La Gente Arriba
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Antena Pachamama · Antena Pachamama
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
El baile oficial - En vivo! · El baile oficial - En vivo!
  2009 - Live
  comprar en iTunes
Karamelo Santo · Karamelo Santo
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Karamelo Santo

Politiqueros · Radio Roots: Politiqueros
  2003 - Àlbum
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Soy Tu Hermano · DJ Karim: Soy Tu Hermano
  2011 - EP
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame