www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Obrint Pas, La Flama

La Flama

 

 Artista: Obrint Pas

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Propaganda Pel Fet

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. La flama
2. El foc i la paraula
3. Novembre
4. Canšˇ de bressol
5. Esperant
6. Caša de bruixes
7. Temps difÝcils
8. Mil nou-cents trenta-nou
9. Quatre vents
10. Records
11. No hi ha demÓ
12. Tornar a casa
13. Som

 Discografia: Obrint Pas

La Revolta de l'└nima · La Revolta de l'└nima
  1998 - EP
  comprar en iTunes
Obrint Pas · Obrint Pas
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Terra · Terra
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
La Flama · La Flama
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
En moviment! · En moviment!
  2005 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Benvingut al ParadÝs · Benvingut al ParadÝs
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Coratge · Coratge
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Obrint Pas

Cultura de Resistencia I · Cultura de Resistencia I
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Proyecto de desobediencia informativa La Haine · Proyecto de desobediencia informativa La Haine
  2005 - Recopilatori
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Vol. II · Pirat's Sound Sistema: Vol. II
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Zorion Argiak · Betagarri: Zorion Argiak
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame