www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Tiken Jah Fakoly, L'Africain

L'Africain

 

 Artista: Tiken Jah Fakoly

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1-L'Africain
2-Ouvrez les Frontières
3-Où Allez Où
4-Africain à Paris
5-Ayebada
6-Soldier
7-Non à L'Excision
8-Foly
9-Viens Voir
10-Promesses Bla Bla
11-Gauche Droite
12-Ma Cote D'Ivoire

 Discografia: Tiken Jah Fakoly

Les Djelys · Les Djelys
  1993 - Àlbum
 
Missiri · Missiri
  1994 - Àlbum
 
Mangercratie · Mangercratie
  1996 - Àlbum
 
Cours d’Histoire · Cours d’Histoire
  1999 - Àlbum
 
Le Caméléon · Le Caméléon
  2000 - Àlbum
 
Françafrique · Françafrique
  2002 - Àlbum
 
Coup De Gueule · Coup De Gueule
  2004 - Àlbum
 
L'Africain · L'Africain
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tiken Jah Fakoly Live a Paris · Tiken Jah Fakoly Live a Paris
  2008 - Live
 

 Col·laboracions destacades: Tiken Jah Fakoly

Africa Wants To Be Free! · Africa Wants To Be Free!
  2005 - Recopilatori
 
Welcome to Mali · Amadou & Mariam: Welcome to Mali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Pitt Ocha au Pays des Mille Collines · Les Ogres de Barback: Pitt Ocha au Pays des Mille Collines
  2009 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame