www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Os Diplomaticos, Komunicando

Komunicando

 

 Artista: Os Diplomaticos

 Any de publicació: 2003

 Discogràfica: BOA

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Esperta do teu sono
2. Quero ver
3. Komunikando
4. Están aí!
5. Deixa-me subir o alto
6. Somos Batuko Tabanka
7. Cabo Verde Sabí
8. Exiptano
9. Serafín
10. Tres de trunfos
11. Interdepenmerda
12. Monte Maior
13. A vaca aerofáxica
14. Perikinha (+ bonus track: Galerna)

 Discografia: Os Diplomaticos

Arroutada Pangalaica · Arroutada Pangalaica
  1991 - └lbum
 
Parr˙s · Parr˙s
  1993 - └lbum
 
Avante Toda · Avante Toda
  1995 - └lbum
 
Fumareu · Fumareu
  1997 - EP
 
Capetˇn · Capetˇn
  1999 - └lbum
 
Komunicando · Komunicando
  2003 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Os Diplomaticos

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos · 120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos
  2007 - Doble recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame