www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Jaune Toujours, Kolektiv

Kolektiv

 

 Artista: Jaune Toujours

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: Pias

 Tipus: Ālbum

 Track list:

  1. Bienvenue chez moi    3:11   
  2. About This Life    4:36   
  3. La rue    3:13   
  4. Barbelé, pas rasé    3:44   
  5. Un nouveau rêve    3:55   
  6. La Bruxelloise    3:02   
  7. Well, Yeah    2:01   
  8. Leur Dt    3:10   
  9. L'arme    3:44   
  10. Menthalité à la menthe    2:50   
  11. Song 2    1:47   
  12. Temps belge    3:35   

 Discografia: Jaune Toujours

O · O
  1998 - Senzill
 
Maravillosso · Maravillosso
  2000 - Senzill
 
BRUSK · BRUSK
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Camping del Mundo · Camping del Mundo
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Barricade · Barricade
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
CluB · CluB
  2006 - Live
  comprar en iTunes
Kolektiv · Kolektiv
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame