www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Skalariak, Klub Ska

Klub Ska

 

 Artista: Skalariak

 Any de publicació: 1999

 Discogràfica: GOR discos

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. Sarrera II
02. Puto Alcohol
03. Segi, Segi ,Segi
04. UnÝos
05. Sˇlo Vivir
06. Huyes
07. Naturarekin Bat
08. Soldados
09. Neska-Reggae
10. En Mi Skarabajo Rojo
11. Maldita Tu Suerte!!
12. A Buen Ritmo
13. Pide Perdˇn
14. Klub Ska

 Discografia: Skalariak

Skalariak · Skalariak
  1997 - └lbum
  comprar en iTunes
Sˇlo Vivir · Sˇlo Vivir
  1998 - Senzill
 
Klub Ska · Klub Ska
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Skalari Rude Club · Skalari Rude Club
  2001 - Senzill
 
En la Kalle · En la Kalle
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Vodka Revoluciˇn · Vodka Revoluciˇn
  2001 - Senzill
 
Radio Ghetto · Radio Ghetto
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Luz Rebelde · Luz Rebelde
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Skalariak 1997-2002 · Skalariak 1997-2002
  2006 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Ska Republic Concert · Ska Republic Concert
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame