www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Karamelo Santo, Karamelo Santo 95-06

Karamelo Santo 95-06

 

 Artista: Karamelo Santo

 Any de publicació: 2006

 Discogràfica: K Industria

 Tipus: DVD + CD

 Track list:

1-FRUTA AMARGA (Blades-Stevens) 2004
2-VAS A VOLVER (Ogalde Glúzman) 1997
3-NUNCA (cumbia colombiana)(Ogalde Glúzman) 2001
4-NEGRO (Laurel Aitken) 2002
5-VIVO EN UNA ISLA (Ogalde Glúzman) 2005
6-TU PA´MI (Ogalde Glúzman) 2004
7-LA KULEBRA DEL AMOR (mariachi)(Ogalde Glúzman-De la Rosa) 1997
8_LOS CANGREJOS (milongon)(Ogalde Glúzman) 2004
9-EL NIETO DE MATURANA (tonada)(Ogalde Glúzman) 1997
10-SOY CUYANO (Ogalde Glúzman) 1997
11-QUE SE CAEN LOS BOTONES (cumbia boliviana)(Ogalde Glúzman) 1997
12-SKALIBUR (Ogalde Glúzman-Amuchastegui) 1997
13-PATALARRASTRA (rumba)(Ogalde Glúzamn-De la Rosa) 1995
14-ANGELITO (vaguala)(Ogalde Glúzman) 2001
15-LA KULEBRA DEL AMOR (vals)(Ogalde Glúzman-De la Rosa) 1995
16-GUERRILLERO (Ogalde Glúzman-Rosafa-Amuchastegui) 2001

DVD
El Baile Oficial Dir.: Karim Sama
1995 | Mendoza | Argentina
Vas a volver Dir.: Gianfranco Quatrini
1997 | Lavalle | Mendoza | Argentina
Joven Argentino Dir.: Francis Estrada
1998 | La Boca | Cap. Fed. | Argentina
La kulebra del amor Dir.: Francis Estrada
1999 | Potrerillo | Mendoza | Argentina
Soy Cuyano Dir.: Espinello
1999 | Aconcagua | Mendoza | Argentina
Nunca Dir.: Gianfranco Quatrini
2002 | La Boca | Cap. Fed. | Argentina
Negro Dir.: Francis Estrada
2002 | La Boca | Cap. Fed. | Argentina
Karamelo Santo Vivo 04 Dir.: Néstor Moreno
2004 | Estadio Pacífico | Mendoza | Argentina
Fruta Amarga Dir.: Eduardo Pintos
2004 | Barrio Chino | Cap. Fed. | Argentina
Tu pa’ Mi Dir.: Néstor Moreno
2004 | Desierto de Lavalle | Mendoza | Argentina
Los Cangrejos Dir.: Néstor Moreno
2005 | Teatro Griego del Parque Agnesi de San Martín | Mendoza | Argentina.

 Discografia: Karamelo Santo

Baila Gordito · Baila Gordito
  1993 - EP
 
La Kulebra · La Kulebra
  1995 - Ŕlbum
 
Perfectos Idiotas · Perfectos Idiotas
  1997 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Los Guachos · Los Guachos
  2001 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Haciendo bulla · Haciendo bulla
  2004 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Karamelo Santo 95-06 · Karamelo Santo 95-06
  2006 - DVD + CD
  comprar en iTunes
La Gente Arriba · La Gente Arriba
  2006 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
Antena Pachamama · Antena Pachamama
  2007 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
El baile oficial - En vivo! · El baile oficial - En vivo!
  2009 - Live
  comprar en iTunes
Karamelo Santo · Karamelo Santo
  2011 - Ŕlbum
 

 Col·laboracions destacades: Karamelo Santo

Politiqueros · Radio Roots: Politiqueros
  2003 - Àlbum
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Soy Tu Hermano · DJ Karim: Soy Tu Hermano
  2011 - EP
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame