www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Kapanga, Kapangstock

Kapangstock

 

 Artista: Kapanga

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. Rock
2. El Universal
3. Fumar
4. Volß de acß
5. Ramˇn
6. BailarÝn asesino
7. S.O.K. / La Taberna
8. Postal
9. DesearÝa
10. Miami (Guarda a la salida)
11. En el camino
12. Bisabuelo
13. Me autoparÝ
14. Ni˝o G
15. Los ojos
16. Me Mata
17. El Mono Relojero

 Discografia: Kapanga

A 15 cm de la realidad · A 15 cm de la realidad
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Un asado en Abbey Road · Un asado en Abbey Road
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Operacion rebenque · Operacion rebenque
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Botanika · Botanika
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
íEsta! · íEsta!
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Kapangstock · Kapangstock
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes
Crece · Crece
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Todo Terreno · Todo Terreno
  2009 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Kapanga

Dale Aborigen · Todos tus Muertos: Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame