www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

K2r Riddim, K2 Airlines

K2 Airlines

 

 Artista: K2r Riddim

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Ālbum

 Discografia: K2r Riddim

Carnet de Roots · Carnet de Roots
  1998 - Ālbum
 
Live · Live
  1999 - EP Live
 
Appel d'R · Appel d'R
  2001 - Ālbum
 
Decaphonik · Decaphonik
  2004 - Ālbum
 
Foule Contact · Foule Contact
  2005 - Ālbum
 
Les Routes de l'Independance · Les Routes de l'Independance
  2005 - DVD
 
K2 Airlines · K2 Airlines
  2006 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: K2r Riddim

Let's Skank ! vol. 2 · Let's Skank ! vol. 2
  1999 - Recopilatori
 
It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Le Capitaliste est une Ordure · Le Capitaliste est une Ordure
  2000 - Recopilatori
 
Small Axe 100% Indépendant · Small Axe 100% Indépendant
  2000 - Recopilatori
 
Mega Reggae · Mega Reggae
  2001 - Recopilatori
 
Hexagone Riddim · Hexagone Riddim
  2001 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II · Tolerance Double Zero vol.II
  2002 - Doble recopilatori
 
Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame