www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Invece, Invece Greatest Hits

Invece Greatest Hits

 

 Artista: Invece

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Best Of

 Track list:

1 Ma comu si faci. 5:00
2 Columbus Day 4:31
3 Voli fatta 4:06
4 Uo-ci 3:57
5 Settembri 5:39
6 Non si poti 4:21
7 Kalabria 4:09
8 Vero modelo 3:01
9 Solidarity 2:44
10 Puru i pulici ndannu a tussi 3:55

 Discografia: Invece

Ma comu si faci · Ma comu si faci
  1998 - Ālbum
 
Invece · Invece
  1999 - Ālbum
 
Chisti simu · Chisti simu
  1999 - EP
 
Invece Greatest Hits · Invece Greatest Hits
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Viva Cuballah · Viva Cuballah
  2006 - Ālbum
 
Migranti · Migranti
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame