www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Los Cafres, Instinto Dub

Instinto Dub

 

 Artista: Los Cafres

 Any de publicació: 1996

 Tipus: Remixes

 Track list:

1. Es la m˙sica
2. Receta dub
3. Zapata dub
4. Duro dub
5. Esclava dub
6. Magic dub
7. Dublocks
8. Volar hasta el dub
9. Muro dub
10. Ese dub
11. Solo un dub
12. Aguandub
13. Seguridub
14. Lo quiero dub
15. Rub a Dub
16. Palabras dub

 Discografia: Los Cafres

Frecuencia Cafre · Frecuencia Cafre
  1994 - └lbum
 
Instinto · Instinto
  1995 - └lbum
 
Instinto Dub · Instinto Dub
  1996 - Remixes
 
Suena la Alarma · Suena la Alarma
  1997 - └lbum
 
Popurri · Popurri
  1999 - Best Of
 
Espejitos · Espejitos
  2000 - └lbum
 
Vivo a lo Cafre · Vivo a lo Cafre
  2004 - Doble Live
 
┐QuiÚn da mßs? · ┐QuiÚn da mßs?
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Luna Park · Luna Park
  2006 - DVD + CD Live
 
Barrilete · Barrilete
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Hombre Simple · Hombre Simple
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Classic Lover Covers · Classic Lover Covers
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Los Cafres

Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes · Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
  2004 - Versions
 
Mirando Caer la Lluvia · Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame