www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Insieme si puo'

 

 Artista: QuartAumentata

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Senzill

 Discografia: QuartAumentata

A notti e fatta dinnu · A notti e fatta dinnu
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Navigando · Navigando
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Insieme si puo' · Insieme si puo'
  2004 - Senzill
 
Abballamu cu ventu · Abballamu cu ventu
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
U Mundu Balla · U Mundu Balla
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame