www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Arpioni, In Mezzo ai Guai

In Mezzo ai Guai

 

 Artista: Arpioni

 Any de publicació: 1998

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Macchč Padania
2. Quanto Tempo Ancora
3. Amore
4. In Mezzo Ai Guai
5. Misura Standard
6. Per Gioco
7. Quando Rinascerō
8. La Sinistra
9. Insumision
10. In Strada
11. Danza Per Sempre
12. Nell'Aria
13. My Girl Lollypop

 Discografia: Arpioni

Papalagi · Papalagi
  1995 - Ālbum
 
Papalagi · Papalagi
  1995 - Reediciķ
 
In Mezzo ai Guai · In Mezzo ai Guai
  1998 - Ālbum
 
Un Mondo in Levare · Un Mondo in Levare
  1999 - Ālbum
 
Buona Mista Social Ska! · Buona Mista Social Ska!
  2001 - Ālbum
 
Malacabeza · Malacabeza
  2005 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Arpioni

Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Punk Reggae Party · Punk Reggae Party
  1997 - Recopilatori
 
Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
Italian Ska Invasion · Italian Ska Invasion
  1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2 · Skunkdiskak vol. 2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame