www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Almamegretta, Imaginaria

Imaginaria

 

 Artista: Almamegretta

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: BMG

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01# imaginaria ('o ssaccio 'o ssaje)
02# catene
03# fa' ammore cu' mme
04# mergellina '70
05# crazy days&crazy nights
06# n'ata vota
07# caņa
08# rubayyat
09# 'e guagliune d''o sole
10# imaginaria #2
11# pa`chango
12# rubb da dubb

 Discografia: Almamegretta

Figli di Annibale · Figli di Annibale
  1993 - EP
  comprar en iTunes
Animamigrante · Animamigrante
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore · Sanacore
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore Reprises · Sanacore Reprises
  1996 - Senzill
  comprar en iTunes
Indubb · Indubb
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Lingo · Lingo
  1998 - Ālbum
 
4/4 · 4/4
  1999 - Ālbum
 
Imaginaria · Imaginaria
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Venite! Venite! · Venite! Venite!
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sciuoglie 'e Cane · Sciuoglie 'e Cane
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fattallā · Fattallā
  2003 - EP
  comprar en iTunes
Sciuoglie 'e Cane Live · Sciuoglie 'e Cane Live
  2004 - Doble Live
  comprar en iTunes
Dubfellas · Dubfellas
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore Tour 1.9.9.5. · Sanacore Tour 1.9.9.5.
  2006 - DVD Live
  comprar en iTunes
Vulgus · Vulgus
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Dubfellas vol.2 · Dubfellas vol.2
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame