www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Bandabardò, Il circo mangione

Il circo mangione

 

 Artista: Bandabard˛

 Any de publicació: 1996

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Uomini celesti 03:42
2. W Fernandez 03:18
3. Sogni grandiosi 03:08
4. En cherchant Loulou 04:03
5. Ho la testa 04:15
6. L'inquilina del 4║ piano 04:25
7. B.B. 00:21
8. CafÚ d'hiver 02:30
9. Finta bionda 03:49
10. SuccederÓ 02:50
11. PoÚsie d'un jour 03:16
12. GrÚta - Scandalo 03:18
13. HÚros 03:36
14. A˛?! 02:55
15. B.B. (live) 01:00

Veure comentaris a: Italiano

 Discografia: Bandabard˛

Il circo mangione · Il circo mangione
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Iniziali bý-bý · Iniziali bý-bý
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Barbaro Tour · Barbaro Tour
  1999 - Live
 
Mojito Football Club · Mojito Football Club
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Se mi rilasso... collasso · Se mi rilasso... collasso
  2001 - Live
 
Bondo! Bondo! · Bondo! Bondo!
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Tre passi avanti · Tre passi avanti
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Fuori Orario · Fuori Orario
  2006 - Doble Best Of / Live
 
Ottavio · Ottavio
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Allegro ma non troppo · Allegro ma non troppo
  2010 - Live
 
Scaccianuvole · Scaccianuvole
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Bandabard˛

Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 
25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana · Folkabbestia: 25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Suonoglobal · Roy Paci & Aretuska: Suonoglobal
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ciao Mortali · Tonino Carotone: Ciao Mortali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame