www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Zulu 9.30, Huellas

Huellas

 

 Artista: Zulu 9.30

 Col·laboracions destacades:

· Amparo Sßnchez

 Any de publicació: 2008

 Discogràfica: Kasba Music

 Tipus: └lbum

 Track list:

01 Era
02 Tú te vas
03 La clave (interludio)
04 Huellas
05 Bandidos
06 Ali no mar
07 A veces
08 Te llevo conmigo
09 Vaya donde vaya
10 Nube viajera
11 Manta y carretera
12 Págame

 Discografia: Zulu 9.30

Conecta o Revienta · Conecta o Revienta
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Huellas · Huellas
  2008 - └lbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Remixes · Remixes
  2010 - Remixes
  comprar en iTunes
Tiempo al Tiempo · Tiempo al Tiempo
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes
Para Todos los P˙blicos · Para Todos los P˙blicos
  2013 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Zulu 9.30

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
Solidario Guatemala · Solidario Guatemala
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame