www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Dub Inc, Hors contrôle

Hors contrôle

 

 Artista: Dub Inc

 Col·laboracions destacades:

· Amazigh Kateb

 Any de publicació: 2010

 Tipus: └lbum

 Track list:

01 – Tout Ce Qu’Ils Veulent
02 – Laisse Le Temps
03 – Dos A Dos
04 – No Doubt (feat. Tarrus Riley)
05 – Crazy Island
06 – Ego.com
07 – El Djazzair (feat. Jimmy Oihid & Amazigh Kateb)
08 – Funambule
09 – Bang Bang
10 – Children
11 – On A Les Armes
12 – Fils De
13 – Get Mad
14 – Unite
15 – Melodie

 Discografia: Dub Inc

Dub Incorporation 1.1 · Dub Incorporation 1.1
  1999 - Maqueta
 
Version 1.2 · Version 1.2
  2001 - EP
 
DiversitÚ · DiversitÚ
  2003 - └lbum
 
Dans le dÚcor · Dans le dÚcor
  2005 - └lbum
 
Live · Live
  2006 - DVD + CD Live
 
Afrikya · Afrikya
  2008 - └lbum
 
Hors contr˘le · Hors contr˘le
  2010 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Dub Inc

Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame