www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Bersuit Vergabarat, Hijos del Culo

Hijos del Culo

 

 Artista: Bersuit Vergabarat

 Any de publicació: 2000

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. El Gordo Motoneta
2. La del toro
3. El viejo de arriba
4. Canciˇn de Juan
5. Desconexiˇn sideral
6. Porte˝o de Ley
7. Caroncha
8. La petisa culona
9. Toco y me voy
10. La vida boba
11. Gras˙n
12. Negra murguera
13. La bolsa
14. Veneno de humanidad
15. Es importante

 Discografia: Bersuit Vergabarat

Y Punto · Y Punto
  1992 - └lbum
 
Asquerosa AlegrÝa · Asquerosa AlegrÝa
  1993 - └lbum
 
Don Leopardo · Don Leopardo
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Libertinaje · Libertinaje
  1998 - └lbum
 
Hijos del Culo · Hijos del Culo
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
De la Cabeza con Bersuit · De la Cabeza con Bersuit
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Lo que se es) · La Argentinidad al Palo (Lo que se es)
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Se es) · La Argentinidad al Palo (Se es)
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Testosterona · Testosterona
  2005 - └lbum
 
Bersuit? · Bersuit?
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
La Revuelta · La Revuelta
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Bersuit Vergabarat

20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Estamos todos en la trampa · Guachupé: Estamos todos en la trampa
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame