www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Los Tres Puntos, Hasta la Muerte

Hasta la Muerte

 

 Artista: Los Tres Puntos

 Any de publicació: 2011

 Tipus: └lbum

 Track list:

01 – Hasta La Muerte
02 – Ca Sent L’Sapin
03 – Tanta Agonia
04 – Totem
05 – Lucha
06 – En Mouvement
07 – Asi Es La Vida
08 – Macadam Pigeon
09 – Jusqu’A Quand
10 – Passions Mortes
11 – Anonimo
12 – Marche

 Discografia: Los Tres Puntos

Ska Two Ska · Ska Two Ska
  1998 - └lbum
 
Terre de LibertÚ · Terre de LibertÚ
  1999 - Senzill
 
Aficionados · Aficionados
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Si Oh! · Si Oh!
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
10 ans Ferme ! · 10 ans Ferme !
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Los Tres Puntos - Live · Los Tres Puntos - Live
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Hasta la Muerte · Hasta la Muerte
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Los Tres Puntos

Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit · Faites Encore Plus de Bruit
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame