www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Sagarroi, Haikua

Haikua

 

 Artista: Sagarroi

 Any de publicació: 2009

 Tipus: Ālbum

 Track list:

  1. O leonzinho
  2. Bakardadea
  3. Doktrinarik ez
  4. Berandu da oraindik
  5. Euskal Ametsak
  6. Bread and roses
  7. Askatasuna
  8. Basabelarra
  9. Ariman kea
  10. Elur malutak
  11. Haizearen txistua
  12. Herriko plazan
  13. Negarrez

 Discografia: Sagarroi

Meatzaldea · Meatzaldea
  2001 - Ālbum
 
Euria ari duela · Euria ari duela
  2003 - Ālbum
 
Toulose · Toulose
  2004 - Ālbum
 
Baleike · Baleike
  2006 - Ālbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Haikua · Haikua
  2009 - Ālbum
  comprar en RadioChango

 Col·laboracions destacades: Sagarroi

Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Metak 2001-2003 · Metak 2001-2003
  2004 - Recopilatori
 
The Solanos · The Solanos: The Solanos
  2005 - Àlbum
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame