www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Agua Bendita, Haciendo El Indio

Haciendo El Indio

 

 Artista: Agua Bendita

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 - Porque No Te Callas
02 - Paron Con Tropezon
03 - Pito Pito
04 - Jimmy Boy
05 - Gente Pa To
06 - Skakemate
07 - Criterio
08 - Maria La Quimio
09 - Votame
10 - Si Nos Pagan Boys
11 - Mi Barrio
12 - La Fiebre
13 - Ilegal
14 - Iglesia Antigua

 Discografia: Agua Bendita

Agua Bendita · Agua Bendita
  1993 - Ālbum
 
Grita Libertad · Grita Libertad
  1994 - Ālbum
 
Gente que camina · Gente que camina
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Africa · Africa
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Haciendo El Indio · Haciendo El Indio
  2010 - Ālbum
 
Doble Bombo · Doble Bombo
  2013 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame