www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Têtes Raides, Gratte Poil

Gratte Poil

 

 Artista: Têtes Raides

 Col·laboracions destacades:

· Noir Désir

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Je Chante
2. Bibliothèque I
3. Les Poupées
4. C'est Dimanche
5. Chapeau
6. Les Choses
7. Bibliothèque Il
8. Dépêche-Toi
9. L'iditenté
10. Ko
11. Ok
12. Le Cabaret Des Nues
13. Ennemis
14. Bibliothèque Ill
15. Patals
16. Le Gratte Poil
17. Bibliothèque Iv
18. Dans La Gueule
19. Urgence

 Discografia: Têtes Raides

Not dead but bien raides · Not dead but bien raides
  1989 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mange tes morts · Mange tes morts
  1990 - Àlbum
  comprar en iTunes
Les Oiseaux · Les Oiseaux
  1992 - Àlbum
  comprar en iTunes
Fleur de yeux · Fleur de yeux
  1993 - Àlbum
  comprar en iTunes
Le bout du toit · Le bout du toit
  1996 - Àlbum
 
Viens ! · Viens !
  1997 - Live
  comprar en iTunes
Chamboultou · Chamboultou
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ginette (10 ans) · Ginette (10 ans)
  2000 - Best Of
  comprar en iTunes
Gratte Poil · Gratte Poil
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Qu'est-ce qu'on s'fait chier ! · Qu'est-ce qu'on s'fait chier !
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
Fragile · Fragile
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Banco · Banco
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Têtes Raides

Aux Suivant · Aux Suivant
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame