www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Shambala, Grado Latinoamérica

Grado Latinoamérica

 

 Artista: Shambala

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Àlbum

 Discografia: Shambala

Reggae Vibes · Reggae Vibes
  2001 - Àlbum
 
Bonita Remix · Bonita Remix
  2003 - EP
 
Ancha Añanchayqui · Ancha Añanchayqui
  2004 - Àlbum
 
Grado Latinoamérica · Grado Latinoamérica
  2005 - Àlbum
 
Rompiendo Barreras · Rompiendo Barreras
  2009 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Shambala

Ska del Pais 2 - Necesito Ska · Ska del Pais 2 - Necesito Ska
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame