www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1991  any   
Enviar a un amic 

 

Negu Gorriak, Gora Herria

Gora Herria

 

 Artista: Negu Gorriak

 Col·laboracions destacades:

· Manu Chao

 Any de publicació: 1991

 Tipus: EP

 Track list:

01 Euskal Herria Nerea
02 Gora Herria (Remix)
03 B.S.O. (Dub)
04 Beste Kolpe Bat (Live)
05 Seinalea (Live)
06 B.S.O. (Live)
07 Zu Atrapatu Arte (Live)
08 Apatxe Gaua

 Discografia: Negu Gorriak

Negu gorriak · Negu gorriak
  1990 - Ālbum
 
Gure jarrera · Gure jarrera
  1991 - Ālbum
 
Gora Herria · Gora Herria
  1991 - EP
 
Borreroak Baditu Milaka Aurpegi · Borreroak Baditu Milaka Aurpegi
  1993 - Ālbum
 
Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30 · Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30
  1994 - Live
 
Ideia Zabaldu · Ideia Zabaldu
  1995 - Ālbum
 
Ustelkeria · Ustelkeria
  1996 - Ālbum
 
Salam, agur · Salam, agur
  1996 - Ālbum
 
Negu Gorriak (1990-2001) · Negu Gorriak (1990-2001)
  2005 - DVD + CD Live
 

 Col·laboracions destacades: Negu Gorriak

Balla e Difendi vol. 2 · Balla e Difendi vol. 2
  1996 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998) · Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame