www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Lou Dalfin, Gibous, bagase e bandì

Gibous, bagase e bandì

 

 Artista: Lou Dalfin

 Any de publicació: 1995

 Tipus: └lbum

 Track list:

Lo gibˇs - Neu / La vacha malha / Suite de Rigaudons de Saint Bonnet - Sant'Anhes - La dancarem pus / Aisoun / Rossinholet sarvatge - Rigaudon / La San Zan - MonsarÓ - Avant de s'en aller / Lo pal (L'estaca) / Farandola / Francois - Joan Peirˇl - Per ben la dancar / Ploretz, filhetes - Anges - Addio Lugano bella - Me pare / Bandits / Lou dub

 Discografia: Lou Dalfin

En franso i ero de grando guero · En franso i ero de grando guero
  1982 - └lbum
 
L'aze d'Alegre · L'aze d'Alegre
  1984 - └lbum
 
W Jan d'l'Eiretto · W Jan d'l'Eiretto
  1992 - └lbum
 
Gibous, bagase e bandý · Gibous, bagase e bandý
  1995 - └lbum
 
Radio Occitania libra · Radio Occitania libra
  1997 - Live
 
Le viatge · Le viatge
  1998 - └lbum
 
La flor de Lo Dalfin · La flor de Lo Dalfin
  2001 - └lbum
 
L'ˇste del diau · L'ˇste del diau
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
I Virasolelhs · I Virasolelhs
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Remescla · Remescla
  2009 - Remixes
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Lou Dalfin

RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame