www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Gertrudis

 

 Artista: Gertrudis

 Any de publicació: 2003

 Tipus: EP

 Discografia: Gertrudis

Gertrudis · Gertrudis
  2003 - EP
 
Teta · Teta
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Gertrudis · Gertrudis
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
PolÝtica de Verbena · PolÝtica de Verbena
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
500 · 500
  2009 - DVD + CD Live
 
Tripolar · Tripolar
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gertrudis

Naraina Nano! · Naraina: Naraina Nano!
  2008 - Àlbum
 
Más Achilifunk · Más Achilifunk
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Toca Madera · Papawa: Toca Madera
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame