www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Gertrudis, Gertrudis

Gertrudis

 

 Artista: Gertrudis

 Any de publicació: 2005

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. senderos
02. no me mires mßs
03. coffe shop
04. oye
05. samarreta
06. remedios
07. titaun
08. pantalones
09. rita
10. amigo de barrio
11. mala sort
12. chatelet

 Discografia: Gertrudis

Gertrudis · Gertrudis
  2003 - EP
 
Teta · Teta
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Gertrudis · Gertrudis
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
PolÝtica de Verbena · PolÝtica de Verbena
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
500 · 500
  2009 - DVD + CD Live
 
Tripolar · Tripolar
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gertrudis

Naraina Nano! · Naraina: Naraina Nano!
  2008 - Àlbum
 
Más Achilifunk · Más Achilifunk
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Toca Madera · Papawa: Toca Madera
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame