www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Agua Bendita, Gente que camina

Gente que camina

 

 Artista: Agua Bendita

 Any de publicació: 1996

 Discogràfica: Tralla

 Tipus: Ālbum

 Track list:

  1. Auschwitz
  2. Toda una vida
  3. Gente que camina
  4. Sarita Sarita
  5. La guerrilla Nintaharawe
  6. Filosofia de Roque
  7. Juan Tena tres
  8. El señor de los anillos
  9. Mi barrio

 Discografia: Agua Bendita

Agua Bendita · Agua Bendita
  1993 - Ālbum
 
Grita Libertad · Grita Libertad
  1994 - Ālbum
 
Gente que camina · Gente que camina
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Africa · Africa
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Haciendo El Indio · Haciendo El Indio
  2010 - Ālbum
 
Doble Bombo · Doble Bombo
  2013 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame