www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2013  any   
Enviar a un amic 

 

RoCola Bacalao, Gases Nobles & Metales Pesados

Gases Nobles & Metales Pesados

 

 Artista: RoCola Bacalao

 Any de publicació: 2013

 Tipus: Ālbum

 Discografia: RoCola Bacalao

Mi primer compat diss · Mi primer compat diss
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Más aniņados que nunca · Más aniņados que nunca
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live in Tokyo · Live in Tokyo
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Infierno · Infierno
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Gases Nobles & Metales Pesados · Gases Nobles & Metales Pesados
  2013 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: RoCola Bacalao

Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame