www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1993  any   
Enviar a un amic 

 

Têtes Raides, Fleur de yeux

Fleur de yeux

 

 Artista: Tętes Raides

 Any de publicació: 1993

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Dame!
2. Les Papiers
3. Zigo
4. Bestiaire
5. Fleur De Yeux
6. La Biffe
7. The Mad Fiddler
8. Postulat
9. Jour De Pęche
10. Sans Titre
11. Rien?
12. Trumpet Song
13. Ton Portrait

 Discografia: Tętes Raides

Not dead but bien raides · Not dead but bien raides
  1989 - Ālbum
  comprar en iTunes
Mange tes morts · Mange tes morts
  1990 - Ālbum
  comprar en iTunes
Les Oiseaux · Les Oiseaux
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fleur de yeux · Fleur de yeux
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Le bout du toit · Le bout du toit
  1996 - Ālbum
 
Viens ! · Viens !
  1997 - Live
  comprar en iTunes
Chamboultou · Chamboultou
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Ginette (10 ans) · Ginette (10 ans)
  2000 - Best Of
  comprar en iTunes
Gratte Poil · Gratte Poil
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Qu'est-ce qu'on s'fait chier ! · Qu'est-ce qu'on s'fait chier !
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fragile · Fragile
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Banco · Banco
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Tętes Raides

Aux Suivant · Aux Suivant
  1998 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame