www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Maui y los Sirenidos, Flamenco Sumergido

Flamenco Sumergido

 

 Artista: Maui y los Sirenidos

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01. Valor y al toro
02. Cordura inquieta
03. El primo de Luís
04. Otro día más
05. Bulerias de la fortuna
06. Quien la busca la encuentra
07. Tirititran
08. El gusanillo
09. Oda a los Sirenidos

 Discografia: Maui y los Sirenidos

Flamenco Sumergio · Flamenco Sumergio
  2002 - Maqueta
 
Flamenco Sumergido · Flamenco Sumergido
  2004 - Àlbum
 
Flamenco Sumergido · Flamenco Sumergido
  2006 - Reedició
  comprar en RadioChango
Un ratito más · Un ratito más
  2008 - Àlbum
 
Directamente · Directamente
  2011 - DVD + CD Live
 
Problemología · Problemología
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Maui y los Sirenidos

Directo · El Puchero del Hortelano: Directo
  2009 - Doble CD + DVD
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame