www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Mártires del Compás, Flamenco Billy

Flamenco Billy

 

 Artista: Mártires del Compás

 Any de publicació: 1995

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1 Sevillanas billy 04:15
2 Tiriti-Rap 02:28
3 San Roque 03:56
4 La Pera 03:28
5 Ar meno un Quejio 03:00
6 Echale, Echale 03:50
7 Hora Vicentina 05:00
8 Vente, Vente 03:29
9 Oremus 03:11
10 Cara a Cara 02:58
11 Juan Tirita 03:40
12 Por tu ventana 03:36

 Discografia: Mártires del Compás

Flamenco Billy · Flamenco Billy
  1995 - Àlbum
  comprar en iTunes
Prohibido dá el cante · Prohibido dá el cante
  1996 - Àlbum
  comprar en iTunes
Al Compás de la Llaga Dolorida · Al Compás de la Llaga Dolorida
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mordiendo el Duende · Mordiendo el Duende
  1999 - Àlbum
  comprar en iTunes
Empaquetado al Vacío · Empaquetado al Vacío
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Simpapeles.es Compapeles.son · Simpapeles.es Compapeles.son
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mártires del Compás - 10 años · Mártires del Compás - 10 años
  2005 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Mártires del Compás

B.S.O. Año Mariano · B.S.O. Año Mariano
  2000 - Recopilatori
 
Los Guachos · Karamelo Santo: Los Guachos
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame