www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Alamedadosoulna, Finissimo

Finissimo

 

 Artista: Alamedadosoulna

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

  1. Catâstrof    1:51   
  2. Escalera de Caracol    3:36   
  3. Hywey    3:16   
  4. Una bala    3:16   
  5. Bioman    3:24   
  6. Optimista    2:42   
  7. Seminte    3:08   
  8. Punhit    3:26   
  9. Porfavor    3:06   
  10. Cirque grotesque    3:24   
  11. Samone    3:12   
  12. Tele nueva    3:33   
  13. Ferrari rosso    4:01   

 Discografia: Alamedadosoulna

Verano al soul · Verano al soul
  2002 - Ālbum
 
Skrak · Skrak
  2004 - Ālbum
 
Finissimo · Finissimo
  2007 - Ālbum
 
Finissimo 2 · Finissimo 2
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Play · Play
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Alamedadosoulna

Sera Si hay un Tributo a potato · Sera Si hay un Tributo a potato
  2008 - Versions
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes
Recopilatorio Maldito, Vol. 2 · Recopilatorio Maldito, Vol. 2
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame