www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Las Manos de Filippi, Fiesta Señores

Fiesta Señores

 

 Artista: Las Manos de Filippi

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Live

 Track list:

01 Los metodos piqueteros
02 Dewo
03 Latino
04 I.P.H.G
05 Organizacion
06 Las tetas de Batato
07 Presos de tu sociedad
08 La puntera rosa
09 Antrhax
10 Sr. Cobranza
11 What's colors - yuta
12 Materialismo
13 Sr. Esperanza
14 Cutral-co

 Discografia: Las Manos de Filippi

Reir por no llorar · Reir por no llorar
  1996 - Ālbum
 
Arriba las manos, esto es el Estado · Arriba las manos, esto es el Estado
  1998 - Ālbum
 
Las Manos Santas van a Misa · Las Manos Santas van a Misa
  2000 - EP
 
Hasta las Manos · Hasta las Manos
  2002 - Ālbum
 
Fiesta Seņores · Fiesta Seņores
  2005 - Live
 
Control Obrero · Control Obrero
  2007 - Doble ālbum
 
Los Métodos Piqueteros · Los Métodos Piqueteros
  2008 - Best Of
 
La Calesita de Mamanis · La Calesita de Mamanis
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Las Manos de Filippi

Alta Tensión · Alta Tensión
  1995 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame