www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Radio Tarifa, Fiebre

Fiebre

 

 Artista: Radio Tarifa

 Any de publicació: 2003

 Discogràfica: BMG

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 - JOTA BEREBER
2 - ELLI YEDDI HAQ ENNAS
3 - TANGOS DEL AGUJERO
4 - CRUZANDO EL RIO
5 - BULERIAS TURCAS
6 - EL MANDIL DE CAROLINA
7 - LA MOSCA
8 - NINA
9 - OSU
10 - CANCION SEFARDI
11 - EL QUINTO
12 - FIEBRE
13 - EL VIAJE DE LEA
14 - OYE CHINA

 Discografia: Radio Tarifa

Rumba Argelina · Rumba Argelina
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Rumba Argelina · Rumba Argelina
  1995 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Temporal · Temporal
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Cruzando el Río · Cruzando el Río
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fiebre · Fiebre
  2003 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame