www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1991  any   
Enviar a un amic 

 

Skatalà, Fent D'aquí

Fent D'aquí

 

 Artista: Skatalà

 Any de publicació: 1991

 Tipus: Àlbum

 Track list:

intro / llunàtics / suant la panxa / ets un barato / bolingas /
per lo legal / embolingats / fem d'aquí / sin cerveza no hay revolución / killer / boski

 Discografia: Skatalà

Fent D'aquí · Fent D'aquí
  1991 - Àlbum
 
Borinot Borinot · Borinot Borinot
  1993 - Àlbum
 
Un De Nou · Un De Nou
  1995 - Àlbum
 
In Concerto · In Concerto
  1998 - Live
 
Fent D'aquí · Fent D'aquí
  2001 - Reedició
 

 Col·laboracions destacades: Skatalà

Balla e Difendi vol. 2 · Balla e Difendi vol. 2
  1996 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame