www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Tryo, Faut qu'ils s'activent

Faut qu'ils s'activent

 

 Artista: Tryo

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Àlbum

 Track list:

J'ai trouvé des amis 4:47
Le petit chose 2:57
Con par raison 4:07
Plus on en fait 3:29
Paris 5:48
Les extrêmes 2:43
Cinq sens 4:40
La mer 3:31
La débandade 2:21
Les nouveaux bergers 4:39
Le monde est avare 6:48
Ça y est c'est fait 2:56
Le saule 5:12
La lumière 15:28

 Discografia: Tryo

Mamagubida · Mamagubida
  1998 - Live
  comprar en iTunes
Faut qu'ils s'activent · Faut qu'ils s'activent
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Grain de Sable · Grain de Sable
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
De Bouches à Oreilles · De Bouches à Oreilles
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle · Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle
  2006 - Live
  comprar en iTunes
Ce Que L'on Sème · Ce Que L'on Sème
  2008 - Àlbum
 
Ladilafe · Ladilafe
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Tryo

Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II · Tolerance Double Zero vol.II
  2002 - Doble recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - Àlbum
 
Africa Wants To Be Free! · Africa Wants To Be Free!
  2005 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame